Met Heerenlux altijd een optimaal verfresultaat 

Bestaand schilderwerk

Door invloed van UV, weer en wind verouderen geschilderde oppervlakken en moeten uiteindelijk altijd worden onderhouden.  Hoe snel een geschilderd oppervlak veroudert en wanneer onderhoud nodig is, hangt af van de conditie van de aangebrachte verf en de elementen waaraan het oppervlak wordt blootgesteld. Uitstellen van onderhoud zal leiden tot verkleuring, glansverlies, barstvorming en uiteindelijk onthechting van de beschermende verflaag. Om een verfsysteem in goede conditie te houden, periodiek één of meer onderhoudslagen aanbrengen.

Als het bestaande verfwerk nog goed hecht en alleen maar verkleurd is en/of glans heeft verloren, dan is het systeem toe aan een nieuwe verflaag.

Bestaande geschilderde oppervlakken schoonmaken met (warm) water en ammonia om eventuele in water oplosbare vervuiling te verwijderen.  Na droging het oppervlak ontvetten met wasbenzine en opschuren met schuurpapier P220-240.  Gebruik voor het ontvetten altijd schone doeken en vervang deze regelmatig. Slecht hechtend en/of beschadigd verfwerk moet volledig worden verwijderd en vervangen worden door een nieuw verfsysteem inclusief de primers.

Heerenlux aflakken en primers kunnen op vrijwel elk bestaand verfsysteem worden aangebracht. Het maakt niet uit of dit bestaande Heerenlux verf is of verf van een ander merk.  

Daarom Heerenlux

  • Meer dan 80 jaar ervaring
  • Vloeit prachtig
  • Strak schilderwerk
  • Breed aanbod
  • Prima prijs-kwaliteitverhouding
Distributeurs